Mòbil

SEGA anuncia Sonic Rumble per a mòbils

SEGA ha revelat Sonic Rumble, una nova incorporació a la sèrie Sonic the Hedgehog, prevista per al llançament a dispositius iOS i Android aquest hivern. Desenvolupat en col·laboració amb Rovio, conegut pel seu treball en Angry Birds, el joc introdueix un format de batalla de 32 jugadors.

Sonic Rumble transporta els jugadors a un món de joguines creat pel Dr. Eggman. Els participants controlen figures de joguina, participant en desafiaments on l’objectiu és acumular la quantitat més gran d’anells i mostrar la seva velocitat dins de la caixa de joguines. El joc compta amb una llista de personatges de l’univers de Sonic, permetent personalització d’avatars.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *