Nintendo

Super Mario Land, Baseball i Alleyway arriben a Nintendo Switch Online

Els membres de Nintendo Switch Online ara poden gaudir de tres títols clàssics de GameBoy a la seva plataforma. Les últimes incorporacions a la biblioteca inclouen Super Mario Land, Baseball i Alleyway.

Super Mario Land, el clàssic antemporal que va presentar als jugadors les aventures portàtils del seu fontaner preferit, encapçala el grup. Es uneixen a ell Baseball, oferint als entusiastes dels esports una oportunitat per reviure l’acció d’aquest clàssic, i Alleyway, l’experiència addictiva de trencar blocs que ha resistit el pas del temps.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *