Nintendo

Super Monkey Ball Banana Rumble presenta els seus personatges

El nou tràiler de Super Monkey Ball Banana Rumble publicat per SEGA mostra el divers repartiment de personatges que els jugadors poden esperar trobar. Des del despreocupat AiAi fins a la ràpida YanYan, cada personatge aporta les seves habilitats. Sigui navegant per cursos complicats o barallant-se amb obstacles amb un poder inigualable, hi ha un mico per a cada estil de joc.

A més del repartiment principal, els jugadors també trobaran membres de la família Gala al mode aventura. Fes, Tee i Val, caçadors de tresors extraordinaris, cerquen artefactes rars, creant l’escenari per a una cursa èpica per aconseguir el premi definitiu: el plàtan llegendari.

Però la diversió no s’atura aquí. Banana Rumble presenta més de 300 elements de personalització, permetent als jugadors personalitzar els seus micos amb barrets, roba, accessoris i fins i tot les seves boles de mico. Ja sigui guanyant-se mitjançant el joc regular o obtingut a través de la botiga del joc, aquests elements ofereixen infinites possibilitats per als jugadors per mostrar el seu estil.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *