PlayStation Realitat Virtual

OVRDARK arribarà en format físic per a PlayStation VR2 aquest estiu

La mansió maleïda de Burkittsville pren vida a OVRDARK, la seqüela de l’aventura de realitat virtual DO NOT OPEN. Aquesta experiència terrorífica estarà disponible exclusivament en format físic per a PlayStation VR2 a partir del 31 de juliol (data per confirmar).

A OVRDARK, els jugadors es submergiran en un món de terror sense límits, enfrontant-se a la presència maligna de Mike Goreng, el seu antic company ara convertit en un enemic despietat. Encarnant a George Foster, els jugadors exploraran habitacions terrorífiques, resoldran enigmes retorçats i se submergiran en un ambient on cada ombra pot amagar un perill mortal.

L’edició física d’OVRDARK per a PlayStation VR 2 inclourà tant OVRDARK com DO NOT OPEN en format digital, oferint als jugadors una experiència completa i terrorífica que no podran oblidar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *