Nintendo PlayStation

The Pixel Pulps Collection – Special Edition arribarà en físic a PS5 i Switch

Meridiem Games ha anunciat el llançament d’una col·lecció que segurament delectarà els aficionats del terror retro. The Pixel Pulps Collection – Special Edition transporta els jugadors a un món de misteri i nostàlgia.

Desenvolupat per LCB Game Studio i publicat per Chorus Worldwide Games, aquesta col·lecció inclou tres aventures: Mothmen 1966, Varney Lake i Bahnsen Knights. Cadascuna d’aquestes obres ofereix una experiència que recorda els clàssics del passat, mentre submergeix els jugadors en històries d’acció i suspens.

A Mothmen 1966, els jugadors es trobaran embolicats en una conspiració paranormal en els límits de la realitat, enfrontant-se a criatures de malson i misteriosos homes vestits de negre. Mentrestant, a Varney Lake, l’estiu de 1954 es converteix en un escenari de terror quan tres amics es troben cara a cara amb un vampir, desencadenant una sèrie d’esdeveniments esgarrifosos. En últim lloc, a Bahnsen Knights, els jugadors assumeixen el paper d’un agent infiltrat en una secta religiosa, enfrontant-se a ocultistes i fenòmens sobrenaturals mentre investiguen la desaparició d’un amic.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.