Nintendo

TAITO Milestones 3 arribarà l’hivern del 2024 a Nintendo Switch

TAITO Milestones 3 arribarà l’hivern del 2024 a Nintendo Switch

ININ i TAITO han anunciat la tercera entrega de la sèrie TAITO Milestones, exclusivament per a Nintendo Switch. Amb el llançament previst per a l’hivern del 2024, TAITO Milestones 3 inclourà més de set jocs clàssics de TAITO dels finals dels anys 80 i principis dels 90, oferint un viatge nostàlgic per als fans dels jocs retro.

Desenvolupat en col·laboració amb HAMSTER Corporation, conegut per portar jocs d’arcade a consoles modernes a través de la sèrie Arcade Archives, TAITO Milestones 3 promet reviure l’edat d’or dels jocs d’arcade. El tràiler d’anunci també destaca música original nova de TAITO.

La col·lecció de jocs inclou títols icònics com l’original Bubble Bobble i Rastan Saga, oferint experiències d’arcade intemporals tant per als fans nostàlgics com per als nous jugadors. A continuació es mostren els primers jocs confirmats per a TAITO Milestones 3:

Bubble Bobble (1986)

  • Uneix-te a Bubby i Bobby en el clàssic joc d’arcade cooperatiu per a 2 jugadors mentre utilitzen els seus poders per bufar bombolles i navegar per 100 pisos per rescatar les seves núvies.

Rainbow Islands: The Story of Bubble Bobble 2 (1987)

  • Juga com a Bubby i Bobby en forma humana, utilitzant arcs de Sant Martí per lluitar contra monstres i el Cap de l’Ombra per salvar els habitants de les Illes Arc de Sant Martí.

Rastan Saga (1987)

  • Segueix Rastan el Lladre en una missió per protegir el regne de Ceim, lluitant contra enemics i derrotant un drac monstruós amb diverses armes.

Cadash (1989)

  • Tria entre un lluitador, mag, sacerdot o ninja en aquest joc d’acció RPG cooperatiu per a 2 jugadors per rescatar la Princesa Sarasa i derrotar el malvat Baarogue.

Champion Wrestler (1989)

  • Competeix en 8 rondes de lluita, utilitzant tècniques aèries, claus de submissió i armes. Juga en combats per equips o 1v1 en aquest joc cooperatiu de sofà.

Runark (1990)

  • Fins a 4 jugadors poden unir-se a aquest joc de lluita, jugant com a guardians per salvar els animals dels caçadors furtius utilitzant combat i armes com ganivets i llançadors de coets.

Thunder Fox (1990)

  • Com a equip antiterrorista Thunder Fox, els jugadors han d’acabar amb una organització terrorista utilitzant tancs, autogirs, jets marins i més.

Més títols per a TAITO Milestones 3 s’anunciaran aquest estiu. Els fans estan convidats a estar atents a les actualitzacions per veure si els seus clàssics d’arcade TAITO preferits formen part de la llista.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.