Ordinador PlayStation Xbox

Akimbot anuncia data de llançament amb una demo

El joc de plataformes i acció en 3D Akimbot, desenvolupat per Evil Raptor i distribuït per PLAION, es llançarà el 29 d’agost per a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i Steam.

A Akimbot, els jugadors prendran el control d’Exe, un robot fora de la llei, i el seu company Shipset, mentre lluiten contra exèrcits de robots, piloten naus espacials i busquen salvar l’univers d’una amenaça imminent. El joc es desenvolupa en un univers de ciència-ficció poblat exclusivament per robots, oferint una experiència d’acció i aventura en diversos escenaris galàctics.

La demo gratuïta d’Akimbot estarà disponible durant el Steam Next Fest. En aquesta demo, els jugadors començaran la seva aventura escapant d’una presó, enfrontant-se a desafiaments en el primer nivell del joc, ambientat a Data Bay. Els jugadors podran explorar l’entorn, participar en una festa de ball amb els habitants de Data Bay, enfrontar-se a un cap i provar la roda d’armes del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *