Ordinador PlayStation Xbox

Atlas Fallen rebrà una actualització gratuïta el 6 d’agost

Focus Entertainment i Deck13 Interactive han anunciat que Atlas Fallen rebrà una nova actualització gratuïta, anomenada Reign of Sand, el pròxim 6 d’agost. Aquesta actualització introduirà nous continguts i millores en el joc de rol d’acció, disponible tant en mode solitari com cooperatiu.

Millores i contingut addicional

Reign of Sand portarà revisions a diverses mecàniques i característiques del joc, basades en els comentaris de la comunitat. L’actualització estarà disponible per a jugadors de PC i consoles.

Segons Ahmed Boukhelifa, director executiu adjunt de PULLUP ENTERTAINMENT STUDIOS, aquesta actualització reflecteix el compromís de Deck13 amb la millora contínua del joc, oferint nous continguts per a tots els jugadors.

Nous desafiaments i característiques

L’actualització inclourà una expansió del món del joc, nous enemics, missions renovades i 25 noves pedres essència. També s’afegirà un nou doblatge, una campanya revisada, el mode «Nova Partida +» i un nou nivell de dificultat malson de Nyaal.

Jan Klose, director creatiu d’Atlas Fallen, ha esmentat que l’equip ha treballat en diverses millores basades en els comentaris dels jugadors.

Guardat de partides i recomanacions

Atlas Fallen: Reign of Sand substituirà el joc base a partir del 6 d’agost i estarà disponible com una actualització gratuïta en totes les plataformes. Es podrà continuar amb els progressos del personatge existent, tot i que es recomana començar una nova partida per aprofitar al màxim les noves característiques i millores.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *