Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Everafter Falls s’estrenarà el 20 de juny a PC i consoles

Square Husky i Akupara Games han anunciat la data oficial de llançament de la seva aventura de simulació agrícola, Everafter Falls, prevista per al 20 de juny. En el joc, els jugadors deixen enrere l’estrès de la vida moderna per abraçar una existència més senzilla al poble muntanyós d’Everafter Falls. El joc ofereix una varietat d’activitats, incloent-hi l’agricultura, l’exploració de masmorres, la construcció de drons i fer amistat amb follets.

El desenvolupador principal, Ou Te, va compartir informació sobre el joc, destacant la seva premissa única on els jugadors descobreixen que la seva vida anterior era una simulació abans de despertar en un nou món de fantasia. Aquesta configuració permet un món vibrant ple d’animals parlants i personatges únics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *