Nintendo Ordinador PlayStation

Revelades la història i els personatges de Gundam Breaker 4

Revelades la història i els personatges de Gundam Breaker 4

Gundam Breaker 4 es llançarà el 29 d’agost de 2024 per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC via Steam. Han sorgit nous detalls sobre la seva història i els personatges.

A Gundam Breaker 4, els jugadors entren a la versió més recent del simulador de batalles Gunpla, conegut com a Gunpla Battle Blaze: Beyond Borders (GB4), que està entrant en fase de prova beta. El protagonista coneix en Tao, un usuari experimentat però nou amb una passió per SD Gundam, i Lin, una principiant competitiva. Tots tres formen un clan, participen en batalles i prenen part en l’esdeveniment més gran del joc.

Personatges addicionals inclouen Reco, una IA que proporciona notícies i organitza esdeveniments; Mister Gunpla, el comentarista dels esdeveniments de GB4; i Misa, una veterana de Gundam Breaker 3. Els jugadors poden personalitzar els seus Gunpla amb més de 250 kits de base i diverses peces adquirides en derrotar enemics. Una nova característica permet als jugadors utilitzar dues armes diferents per a fer combos únics.

Gundam Breaker 4 també introdueix el mode diorama, que permet als jugadors crear escenaris detallats amb diversos fons i efectes, i capturar les seves creacions Gunpla en postures perfectes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.