Nintendo Ordinador PlayStation

Anunciat LEGO Horizon Adventures per a finals d’any

Sony Interactive Entertainment ha anunciat LEGO Horizon Adventures, un nou joc multiplataforma ambientat en l’univers de Horizon. El videojoc comptarà amb opcions de cooperatiu local i en línia, i està inspirat en l’univers de la saga Horizon. L’anunci es va fer durant l’obertura del Summer Game Fest, on es va presentar un tràiler.

LEGO Horizon Adventures narra la història d’una terra formada per blocs de LEGO i habitada per màquines amb aspecte de dinosaure. Aloy, la protagonista, s’enfrontarà a Helis, el líder d’una secta, portant els jugadors a viure aventures en un món recreat amb elements de LEGO.

Els jugadors podran personalitzar la seva pròpia llar i personatges dins del joc, combinant acció i exploració amb l’humor característic de LEGO. El joc està dissenyat perquè dos jugadors puguin gaudir de l’acció simultàniament sense pantalla dividida, aprofitant el cooperatiu per jugar en família o amb amics.

El títol està sent desenvolupat per Guerrilla en col·laboració amb Studio Gobo i arribarà a finals d’any a PlayStation 5, PC i Nintendo Switch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *