Nintendo PlayStation

Data de llançament anunciada per Shadow of the Ninja Reborn

La data de llançament de Shadow of the Ninja Reborn ha estat confirmada per al 29 d’agost de 2024. El joc estarà disponible per a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S i Steam. Les versions digitals tindran un preu de 19,99 €, amb versions físiques per a Nintendo Switch i PlayStation 5 disponibles per 29,99 €. Les edicions limitades i de col·leccionista es poden reservar a Strictly Limited Games.

Shadow of the Ninja Reborn, un remake del joc clàssic originalment conegut com a Blue Shadow a Europa, presenta dos herois que tenen com a objectiu derrotar l’Emperador Garuda. El joc ofereix un estil renovat de 16 bits, un sistema de combat millorat, un nou nivell addicional i una banda sonora composta per Iku Mizutani.

L’original Shadow of the Ninja va ser un joc popular de cooperació per a dos jugadors per a la Nintendo Family Computer (NES) a principis dels anys 90. Desenvolupat per NatsumeAtari i Tengo Project, el remake inclou diverses característiques noves:

  • Arsenal expandit: Noves armes com caltrops i shuriken.
  • Nivells nous i recreats: Cinc nivells recreats amb noves trampes i puzles, a més d’un sisè nivell completament nou.
  • Cooperatiu local: Joc cooperatiu per a dos jugadors.
  • Gràfics actualitzats: Art de sprites modern fidel a l’original de 8 bits.
  • Estètica retro: Visuals clau i il·lustracions de personatges de Dynamic Productions, els mateixos il·lustradors del joc original.
  • Banda sonora: Música de Hiroyuki Iwatsuki i Iku Mizutani.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *