Ordinador

Baten Kaitos I & II HD Remaster ja disponibles per a PC

Baten Kaitos I & II HD Remaster ja disponibles per a PC

Bandai Namco ha llançat Baten Kaitos I & II HD Remaster per a PC a través de Steam. Aquesta versió remasteritzada de la clàssica franquícia de Nintendo GameCube inclou una fidelitat visual millorada i noves característiques de joc mentre manté els elements essencials dels jocs originals.

El joc està inicialment disponible en una edició especial que inclou art conceptual, dissenys de personatges i documents de desenvolupament, disponible fins al 17 de juliol de 2024. Després d’aquesta data, es llançarà una versió estàndard.

La sèrie Baten Kaitos és coneguda pel seu sistema de batalla Magnus, una mecànica basada en cartes on les cartes repartides determinen la potència d’atac en funció dels seus atributs i combinacions. En aquestes batalles en temps real, els jugadors han de prendre decisions ràpides per aconseguir la victòria. Els jugadors assumeixen el paper d’un esperit guardià, guiant el protagonista i els seus companys a través d’aventures úniques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.