Núvol Ordinador Xbox

Xbox anuncia les novetats de juny de Game Pass

Xbox anuncia les novetats de juny de Game Pass

Diversos nous títols arribaran aviat a Game Pass, abastant una varietat de gèneres i plataformes. Això és el que els subscriptors poden esperar:

Still Wakes the Deep (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
Disponible des del primer dia amb Game Pass. Desenvolupat per The Chinese Room, aquest joc col·loca els jugadors en una plataforma petroliera al Mar del Nord, on han d’escapar d’un horror desconegut.

Pròximament

My Time at Sandrock (Cloud, Consola i PC) – 19 de juny
Ambientat en un món postapocalíptic, els jugadors recolliran recursos, construiran màquines, faran amistat amb els locals i defensaran la ciutat dels monstres. El joc continua la història de My Time at Portia, 300 anys després del dia de la calamitat.

Keplerth (PC) – 20 de juny
Un RPG en 2D on els jugadors han de sobreviure en un planeta alienígena hostil. El joc ofereix modes tant en solitari com multijugador en línia, permetent als jugadors construir, cultivar, lluitar i explorar.

EA Sports FC 24 (Cloud, Consola i PC) via EA Play – 25 de juny
Aquest joc estarà disponible a PC Game Pass i Ultimate via EA Play. Coincideix amb la UEFA EURO 2024, permetent als jugadors competir per la glòria internacional.

SteamWorld Dig (Cloud i Consola) – 26 de juny
En aquesta aventura de mineria de plataformes, els jugadors controlen Rusty, un robot miner solitari, que explora una antiga ciutat minera per descobrir riqueses i amenaces antigues.

SteamWorld Dig 2 (Consola i PC) – 26 de juny
Tornant a la biblioteca de Game Pass, aquesta seqüela continua l’aventura de mineria de plataformes amb un protagonista robot que explora una ciutat afectada per terratrèmols misteriosos.

Robin Hood – Sherwood Builders (Cloud, PC i Xbox Series X|S) – 27 de juny
Els jugadors s’uneixen a Robin Hood i la seva banda a l’Anglaterra del segle XII, construint un poble amagat i ajudant els locals. El joc inclou completar missions, fabricar objectes i explorar llocs inspirats en mites i històries.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.