Ordinador PlayStation Xbox

Saber Interactive anuncia A Quiet Place: The Road Ahead

Saber Interactive anuncia A Quiet Place: The Road Ahead

Saber Interactive ha revelat oficialment A Quiet Place: The Road Ahead, que es llançarà a finals d’aquest any per a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S. Aquest joc d’aventures i terror en primera persona, desenvolupat per Stormind Games i distribuït per Saber Interactive, està basat en la sèrie de pel·lícules de Paramount Pictures. Els jugadors s’endinsaran en un món apocalíptic on han de sobreviure enfrontant-se a criatures que cacen fent servir el so.

Característiques del joc

  • Nova història en l’univers d’A Quiet Place: Els jugadors viuran una nova narrativa dins l’univers de la sèrie de pel·lícules, protagonitzada per una jove supervivent que enfronta els horrors de l’apocalipsi.
  • Terror en el silenci: La mecànica del joc se centra en evitar fer soroll per no delatar la posició del jugador a les criatures depredadores.
  • Supervivència en un món devastat: Els jugadors hauran de fer servir el seu enginy i les eines disponibles per superar els obstacles i perills de l’entorn postapocalíptic.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.