Ordinador PlayStation Xbox

Bokeh Game Studio mostra un tràiler de jugabilitat de Slitterhead

Bokeh Game Studio, fundat per Keiichiro Toyama el 2020, ha presentat el primer tràiler de jugabilitat del seu pròxim joc de terror, Slitterhead, durant la retransmissió en directe del Summer Game Fest. El joc es llançarà digitalment a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S i Windows PC el 8 de novembre de 2024, a un preu de 49,99 euros.

Slitterhead està ambientat en els carrers foscos i il·luminats amb neons de Kowlong, on els jugadors assumeixen el paper de “Hyoki,” una entitat sense memòria ni forma física. La missió d’Hyoki és caçar els monstres “Slitterheads” que es disfressen d’humans. Els jugadors hauran de navegar per la caòtica ciutat, buscar aliats entre els humans coneguts com a “Rarities,” infiltrar-se en organitzacions perilloses i participar en batalles utilitzant la sang com a arma.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *