Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Dredge anuncia l’expansió The Iron Rig juntament amb l’edició col·leccionista

Black Salt Games i Team17 Digital han anunciat The Iron Rig, la segona expansió per a l’aventura de pesca indie Dredge, que es llançarà el 15 d’agost. Aquesta expansió estarà disponible a Steam, GOG, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One i Windows 10.

Després de The Pale Reach, The Iron Rig introdueix als jugadors una nova història on col·laboren amb l’Ironhaven Corporation per reunir recursos i construir una base d’operacions. Aquesta expansió es pot començar en qualsevol moment durant l’aventura de Dredge i inclou nous nivells d’equipament, habilitats, gadgets i consumibles.

A The Iron Rig, els jugadors afrontaran nous reptes a mesura que un líquid fosc comença a vessar-se en àrees familiars, transformant-les en zones perilloses. Aquesta expansió afegeix més de 50 noves espècies de peixos, nous equips de pesca, personatges, perills, esdeveniments del món i tradició. The Iron Rig tindrà un preu de 11,99 euros.

A més, ja està disponible per a la reserva una edició de col·leccionista de Dredge, que inclou el joc base, tots els DLCs, art exclusiu, una rèplica del talismà Sign of Ruin, un pòster de doble cara, un mapa, un compendi de tots els peixos, un missatge en una ampolla de Black Salt Games i una moneda de dobló de metall. Aquesta edició té un preu de 99,99 euros i estarà disponible al novembre.

Una edició completa de Dredge, que inclou tot el contingut de Blackstone Key, The Pale Reach i The Iron Rig, també estarà disponible digitalment el 15 d’agost a totes les plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *