Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Sandfall Interactive anuncia Clair Obscur: Expedition 33

Sandfall Interactive ha anunciat el seu títol debut, Clair Obscur: Expedition 33, durant el Xbox Games Showcase. Aquest RPG de torns reactiu es llançarà el 2025 per a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC, i estarà disponible a Xbox Game Pass des del primer dia.

Inspirat en els clàssics JRPG de fantasia i jocs d’acció, Clair Obscur: Expedition 33 compta amb batalles de torns reactius, una narrativa madura i un estil artístic influenciat per l’art i l’arquitectura francesa i parisenca. El joc és desenvolupat per Sandfall Interactive i publicat per Kepler Interactive.

El joc està ambientat al món de Lumière, on la Pintora pinta anualment un número maleït al seu monòlit, fent que tothom d’aquella edat es converteixi en fum i desaparegui. A mesura que el número compta enrere fins al 33, els jugadors s’uneixen a Gustave i els seus companys en una missió per acabar amb aquest cicle de mort. La història combina fantasia i art, amb una banda sonora evocadora.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *