Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

DANGEN Entertainment anuncia Bittersweet Birthday per a 2025

DANGEN Entertainment ha anunciat que Bittersweet Birthday, un RPG d’acció, es llançarà per a PC, Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series a la segona meitat de 2025. Aquest anunci s’ha fet en el marc del Summer Games Fest Latin America Showcase 2024, acompanyat d’un nou tràiler i una demo.

Bittersweet Birthday combina elements de RPG d’acció amb una narrativa centrada en la història, oferint combats de caps desafiants i amb múltiples fases. Els jugadors s’enfrontaran a encontres de combat únics, aprenent els patrons dels enemics i utilitzant diverses tècniques de combat com combos de cops de puny, blocs, parades i potents atacs de cancel·lació. El joc barreja mecàniques d’esquiva tipus Soulslike amb el caos dels bullet hell.

A més del combat, els jugadors exploraran el passat del protagonista a través de les interaccions amb una diversa gamma de personatges, completant missions secundàries i descobrint objectes secrets per desbloquejar Records que influeixen en l’estil de combat. El joc també inclou minijocs, com ara dards i una màquina de Gachapon.

La història comença amb el protagonista despertant sense records i sent guiat per una veu estranya a través d’un sistema de megafonia, mentre és perseguit per individus inestables. Els jugadors hauran de reconstruir el passat del protagonista i preparar-se per a un esdeveniment significatiu: una festa d’aniversari.

Ricardo Noriega de World Eater Games va declarar que les principals inspiracions per a Bittersweet Birthday són Monster Hunter, The Legend of Zelda: Majora’s Mask, OneShot, Undertale i Hyper Light Drifter. Aquests jocs han influenciat profundament l’equip de desenvolupament, i volen crear una experiència que ressoni amb els jugadors de manera similar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *