Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Star Named EOS es llançarà el 23 de juliol

Silver Lining Studio i PLAYISM han anunciat la data de llançament del seu proper joc de trencaclosques basat en la història, The Star Named EOS. El joc es llançarà el 23 de juliol de 2024 i ja està disponible per a la seva reserva a múltiples plataformes, incloent-hi Xbox Series X|S, GOG i Humble Store, amb un descompte del 10% per als primers compradors. Les reserves per a Nintendo Switch s’obriran el 4 de juliol. El joc també estarà disponible a PlayStation 5, Steam i Epic Games Store per 14,99 euros. Actualment hi ha una demo disponible a Steam.

L’anunci es va fer durant el Wholesome Direct Showcase, on es va revelar un nou tràiler del joc. El tràiler presentava la cançó original del joc, “Sunset to Sunrise”, interpretada per aDAN i composta per Bo-Xun Lin.

The Star Named EOS segueix la història de Dei, un nen que rep cartes i fotografies de la seva mare viatgera. Una fotografia desperta preguntes, portant Dei en un viatge per descobrir els secrets de la família. El joc combina trencaclosques narratius amb un estil artístic dibuixat a mà, convidant els jugadors a explorar temes de memòria i identitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *