Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

L’actualització Unholy Alliance de Cult of the Lamb afegirà una nova funció cooperativa el 12 d’agost

El 8 de juny de 2024, durant la presentació de Devolver Direct, es va anunciar que Cult of the Lamb rebrà una nova actualització anomenada “Unholy Alliance”. Aquesta actualització gratuïta, disponible el 12 d’agost, introdueix un nou personatge jugable, la Cabra, que pot unir-se al Xai en el mode cooperatiu local.

L’actualització permet als jugadors experimentar tota la campanya de Cult of the Lamb en cooperació local. Un jugador controla al Xai mentre l’altre juga com la Cabra. L’actualització inclou noves versions per a dos jugadors dels minijocs existents, com la pesca i els knucklebones. Els jugadors poden triar entre una varietat d’armes corruptes, cartes de tarot, malediccions i relíquies mentre s’embarquen en croades cooperatives.

El Xai i la Cabra poden intercanviar armes, causar més dany quan lluiten junts o aconseguir un cop crític si els seus atacs estan sincronitzats. Els jugadors solitaris també rebran nous poders i habilitats. A més del joc cooperatiu, l’expansió Unholy Alliance introdueix noves cartes de tarot, relíquies, edificis, pells, trets de seguidors, missions de seguidors i altres secrets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *