Núvol Ordinador

Noves demos disponibles a Utomik: Deathbound i Gori: Cuddly Carnage

Utomik ha llançat dues noves demos de jocs, Deathbound i Gori: Cuddly Carnage, just a temps per a l’estiu. Aquests títols ofereixen una combinació d’acció i aventura per a jugadors que vulguin explorar nous títols.

Deathbound – Un repte per als fans dels Soulslike

Deathbound convida els jugadors a un univers fosc i desafiador on la supervivència depèn de cada decisió. Com a joc de tipus soulslike, ofereix combats intensos i una progressió complexa dels personatges, atractiu per a fans de títols com Bloodborne i Sekiro: Shadows Die Twice. La demo ofereix una visió de les seves mecàniques, combinant elements de RPG amb combats plens d’acció, reminiscent de jocs com Devil May Cry i Bayonetta. Els jugadors poden personalitzar els seus personatges i prendre decisions estratègiques que impactaran en el seu viatge pel món distòpic del joc.

Gori: Cuddly Carnage – Acció i humor combinats

Gori: Cuddly Carnage presenta una experiència contrastant, però igualment emocionant. Els jugadors controlen a Gori, un gat en un hoverboard, navegant per un món postapocalíptic ple de mutants. El joc combina combats intensos amb un estil artístic colorit i peculiar. La demo permet als jugadors experimentar acció ràpida i humor mentre dominen les habilitats del hoverboard i es combaten en diversos paisatges.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *