Ordinador

Dead Island 2 arribarà a Mac a finals d’any

Dead Island 2 estarà disponible a Mac a final d’aquest any a través de la Mac App Store. Els jugadors poden explorar la ciutat de Los Angeles, coneguda com a HELL-A en el joc.

Dead Island 2 funcionarà de manera nativa en els Macs amb processadors Apple silicon, oferint un alt rendiment, una jugabilitat fluida i compatibilitat amb tecnologies de programari de macOS com HDR i MetalFX Upscaling.

La història del joc gira al voltant d’un virus mortal que s’estén per Los Angeles, convertint els seus habitants en zombis. Els jugadors, infectats, però immunes, han de descobrir la veritat darrere del caos i la seva pròpia identitat.

Els jugadors s’enfrontaran a diversos tipus de zombis, cadascun amb mutacions úniques, atacs i variacions temàtiques inspirades en Los Angeles. El joc ofereix una àmplia gamma d’armes per combatre aquests enemics, amb l’objectiu de sobreviure, evolucionar i convertir-se en el caçador de zombis definitiu.

Dead Island 2 ja està disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One i PC a través de l’Epic Games Store i Steam. La versió per a Mac estarà disponible a la Mac App Store a final d’any.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *