Nintendo Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Ubisoft anuncia un nou joc de Monopoly

Ubisoft i Engine Software han anunciat un nou joc basat de Monopoly, previst per a setembre en diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam, Epic Games Store, Ubisoft Store) i Amazon Luna.

Segons Ubisoft, Monopoly pretén oferir una experiència de joc renovada amb un aspecte modernitzat, tot mantenint-se fidel a la jugabilitat clàssica. Els jugadors es dedicaran a les activitats habituals de comprar, vendre i intercanviar propietats per construir els seus imperis financers. El joc promet incloure una ciutat totalment animada en 3D al centre del tauler, millorant la immersió dels jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *