Ordinador PlayStation Xbox

DOOM: The Dark Ages anunciat de manera oficial

id Software ha anunciat DOOM: The Dark Ages, un nou FPS d’acció per a un sol jugador que es llançarà el 2025. Aquest joc estarà disponible a Game Pass, Xbox Series X|S, PC i PlayStation 5.

A DOOM: The Dark Ages, els jugadors assumiran el paper del DOOM Slayer, lluitant contra forces demoníaques en un entorn de fantasia fosca. El joc serveix com a preqüela de DOOM (2016) i DOOM Eternal, explorant els orígens de la ràbia del Slayer i la seva ascensió des de l’última esperança d’un regne fins a una força formidable contra l’Infern.

Els jugadors s’enfrontaran a una varietat de dimonis nous i familiars, utilitzant una gamma d’armes, incloent-hi la nova Flail i la Shield Saw, juntament amb la clàssica Super Shotgun. El joc inclourà combat tant a distància com cos a cos, amb dimonis destructibles i enfrontaments contundents impulsats pel darrer motor idTech.

DOOM: The Dark Ages també inclourà batalles a gran escala on els jugadors podran comandar màquines colossals i bèsties alades. Això inclou pilotar el meca Atlan i solcar els cels amb el Mecha Dragon del Slayer, equipat amb un potent arsenal.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *