Xbox

Tres noves consoles Xbox Series X|S es llançaran a finals d’any

Xbox ha anunciat el llançament de tres noves consoles Xbox Series X|S per a les festes de 2024: Xbox Series S – 1 TB en Robot White, Xbox Series X – 1 TB Edició Digital en Robot White i Xbox Series X – 2 TB Edició Especial Galaxy Black. La informació sobre les reserves, la disponibilitat i els preus s’anunciarà aviat.

Xbox Series S – 1 TB en Robot White

La Xbox Series S – 1 TB en Robot White presenta un disseny elegant i compacte amb un SSD d’1 TB, duplicant l’emmagatzematge en comparació amb el seu predecessor. Admet Quick Resume, temps de càrrega ràpids i una jugabilitat de fins a 120 FPS.

Xbox Series X – 1 TB Edició Digital

La Xbox Series X – 1 TB Edició Digital en Robot White, completament digital, ofereix la velocitat i el rendiment de la Xbox Series X per als jugadors orientats al digital. Inclou un SSD d’1 TB i admet jocs en resolució de fins a 4K.

Xbox Series X – 2 TB Edició Especial Galaxy Black

La Xbox Series X – 2 TB Edició Especial Galaxy Black ofereix un SSD de 2 TB i un disseny únic inspirat en les constel·lacions. Inclou un comandament sense fils Xbox a joc, amb una creueta direccional Galaxy Black i un acabat de color verd. Aquesta edició especial estarà disponible en quantitats limitades.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *