Ordinador Xbox

Indiana Jones and the Great Circle mostra nous detalls

S’han revelat nous detalls de Indiana Jones and the Great Circle durant la Xbox Showcase. El joc es llançarà a finals d’aquest any per Xbox Series X|S i PC. També estarà disponible a Game Pass el dia de llançament.

A Indiana Jones i el Gran Cercle, els jugadors es posaran a la pell del llegendari arqueòleg, navegant per una aventura global per descobrir un dels grans misteris de la història. El joc inclourà una varietat de localitzacions, com el Vaticà, els temples enfonsats de Sukhothai, les piràmides d’Egipte i l’Himàlaia.

Treballar amb Indiana Jones et fa voler treure experiències de la gran varietat d’escenes que et van fer dir ‘Wow!’ de petit. Tots recordem l’emoció de veure les escapades agosarades i sovint estretes d’Indy, i volem tenir aquests moments també.

Jerk Gustafsson, director del joc

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *