Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Els membres de Slipknot parlen sobre el seu amor per les màscares en col·laboració amb Atlus

Els membres de Slipknot parlen sobre el seu amor per les màscares en col·laboració amb Atlus

Atlus ha llançat el seu últim vídeo promocional de Shin Megami Tensei V: Vengeance, en col·laboració amb la banda de heavy metal Slipknot. En aquest vídeo, els membres de Slipknot, Clown, Eloy Casagrande i Michael Pfaff, parlen sobre la seva relació amb les màscares que porten i les màscares inspirades en el joc, creades per Jim Ojala de Ojala Productions.

A l’entrevista, Clown, Michael i Eloy comparteixen les seves opinions sobre les màscares basades en els dimonis Gurulu, Daemon i Loup-garou del joc, així com la seva perspectiva sobre la iconografia dels dimonis de Shin Megami Tensei V: Vengeance i la influència de les seves pròpies màscares en el seu procés creatiu.

Shin Megami Tensei V, llançat originalment el 2021 per a Nintendo Switch, comença amb un protagonista que es desperta en un món apocalíptic, on s’enfronta a una guerra entre àngels i dimonis. Amb l’ajuda d’un salvador, es converteix en un poderós ser conegut com Nahobino. La sèrie Shin Megami Tensei, que va celebrar el seu 30è aniversari el 2023, és coneguda per la seva rica història en el món dels videojocs.

L’última entrega, Shin Megami Tensei V: Vengeance, ofereix un nou camí argumental, actualitzacions visuals adaptades a les consoles modernes, noves zones, dimonis i música, millorant el sistema de combat per a una experiència més fluida i enriquidora.

Shin Megami Tensei V: Vengeance estarà disponible el 14 de juny per a PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam i Windows.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.