Ordinador PlayStation Xbox

Nobody Wants to Die rep un nou tràiler

Nobody Wants to Die, una història interactiva amb estil de cinema negre ambientada en una Nova York distòpica, serà llançada el 17 de juliol de 2024, segons han anunciat Critical Hit Games i PLAION. El joc estarà disponible per a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC.

El nou tràiler ofereix un primer cop d’ull a la jugabilitat, destacant els mètodes d’investigació que els jugadors utilitzaran per descobrir proves i analitzar pistes. L’avanç mostra eines d’investigació com la llum ultraviolada per analitzar patrons en la sang, rajos X de mà per examinar sota de superfícies, i tècniques de manipulació del temps. Aquestes eines es presenten a la primera escena del crim del joc.

“La nostra prioritat és oferir una gran experiència narrativa i gràfica en el nostre món distòpic,” va afirmar Grzegorz Goleń, director general i dissenyador en cap de Critical Hit Games. “A Nobody Wants to Die, donem al jugador l’oportunitat d’investigar un assassí i descobrir els foscos secrets de la ciutat, utilitzant les eines del joc i la seva pròpia brúixola moral com a guia.”

“Són com dues peces d’un trencaclosques que encaixen a la perfecció,” va comentar Artur Jaskólski, cofundador i productor de jocs de Critical Hit Games. “Les dinàmiques i les investigacions que el jugador pot dur a terme estableixen un nou nivell per a les narratives i cinemàtiques dins del joc. El nostre objectiu era reflectir el màxim nivell de realisme recolzat per uns efectes visuals excepcionals per submergir els jugadors en la ciutat de Nova York de l’any 2329.”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *