Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Everafter Falls s’estrena a PC i consoles

Everafter Falls s’estrena a PC i consoles

SquareHusky i Akupara Games han llançat Everafter Falls, ara disponible a Nintendo Switch, PC, PlayStation 4/5 i Xbox. Aquest joc, amb un preu de 19,99 euros i un descompte inicial del 10%, ofereix als jugadors una aventura plena de cultius, pesca i comunitat.

Everafter Falls inclou una varietat d’activitats, com ara cultiu, pesca i exploració de masmorres. Els jugadors poden jugar en mode cooperatiu a pantalla dividida, utilitzar drons automàtics i aprofitar un sistema de progressió basat en cartes. El joc també inclou quatre masmorres diferents amb caps desafiants.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.