Mòbil Ordinador

Els creadors de Danganronpa anuncien TRIBE NINE, un joc d’acció gratuït

Akatsuki Games i Too Kyo Games han anunciat TRIBE NINE, un RPG d’acció gratuït. Els jugadors interessats poden sol·licitar unir-se beta per a PC a través del lloc web oficial. El joc es llançarà per a PC, iOS i Android.

Ambientat a l’any 20XX en un Neo Tokyo futurista, TRIBE NINE presenta una història on grups d’adolescents s’enfronten en batalles a vida o mort per recuperar els seus somnis i llibertat. Els jugadors controlaran personatges que naveguen per la vibrant ciutat, lluitant contra enemics per alliberar la zona. El joc implica un grup de tres personatges que lluiten simultàniament al camp de batalla, amb unitats aliades proporcionant suport mitjançant curació i maniobres estratègiques. Els jugadors també poden executar atacs combinats que impliquen els tres membres del grup.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *