Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Octopath Traveler I i II arriben a PlayStation, Xbox i Game Pass

Octopath Traveler I i II arriben a PlayStation, Xbox i Game Pass

Els jocs de la saga Octopath Traveler ja estan disponibles a les consoles PlayStation i Xbox. Octopath Traveler ha arribat a PS5 i PS4, i Octopath Traveler II ja està disponible a Xbox Series X|S.

Ambdós títols ara són accessibles a les plataformes de consola actuals per primera vegada. També es poden descarregar a través de Xbox Game Pass i Xbox Game Pass per a PC.

Octopath Traveler a PS5 i PS4

El joc presenta el sistema de combat Break and Boost, que posa èmfasi en el combat per torns estratègic i l’ús de punts de reforç per millorar els atacs. Octopath Traveler també va introduir l’estil visual HD-2D, que combina sprites 2D amb entorns 3D.

Octopath Traveler està disponible per a la compra digital a la PlayStation Store, sigui sol o com en paquet amb Octopath Traveler II. Els membres de PlayStation Plus reben un descompte del 34% per a les compres realitzades durant les dues primeres setmanes.

Octopath Traveler II a Xbox Series X|S i Game Pass

El joc manté el sistema de combat Break and Boost, afegint noves habilitats i poders latents per a cada heroi. Inclou interaccions millorades entre personatges, una nova banda sonora i visuals HD-2D millorats.

Octopath Traveler II també inclou un mode ‘Extra Battle’, disponible després de derrotar el cap final, que ofereix desafiaments més durs i inclou personatges del primer joc. Aquest mode està disponible a Xbox des del llançament i s’ha afegit a altres plataformes mitjançant una actualització.

Tant Octopath Traveler com Octopath Traveler II estan disponibles per a descàrrega avui a través de Xbox Game Pass, PC Game Pass, i el joc al núvol. Romandran al servei fins al gener de 2026.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Xbox anuncia la primera tanda de Game Pass de juny - Nou Joc

    06/06/2024

    […] Octopath Traveler I i II arriben a PlayStation, Xbox i Game Pass […]

Els comentaris estan tancats.