Nintendo

Els personatges de Sonic s’uneixen a Super Monkey Ball Banana Rumble

Els personatges de Sonic s’uneixen a Super Monkey Ball Banana Rumble

SEGA ha anunciat que quatre personatges de la franquícia Sonic the Hedgehog s’uniran a Super Monkey Ball Banana Rumble com a part del DLC SEGA Pass. El joc es llançarà exclusivament per a Nintendo Switch el 25 de juny de 2024.

Sonic, Tails, Knuckles i Amy estaran disponibles com a personatges jugables tant en el Mode Aventura com en el Mode Batalla, cadascun amb estadístiques úniques. Per a aquests personatges, els objectes que es recullen dins del joc es transformaran de plàtans a anells d’or, reflectint la franquícia Sonic.

L’edició Digital Deluxe de Super Monkey Ball Banana Rumble estarà disponible a Nintendo eShop per 69,99 €. Aquesta edició inclou el joc estàndard i el SEGA Pass, amb sis personatges jugables de les franquícies de SEGA i 15 objectes de personalització de personatges temàtics de SEGA.

El SEGA Pass també es pot comprar per separat per 24,99 €, oferint un descompte quan es compra com a part de l’edició Digital Deluxe. Tot el contingut del DLC està previst que es llanci durant els pròxims mesos.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.