Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Mortal Kombat 1 dona la benvinguda al Patriota amb la Temporada 6

Warner Bros. Games ha llançat un nou tràiler de Mortal Kombat 1, destacant la Temporada 6: Reptile. Aquesta temporada introdueix a Reptile com a cap principal en el mode Invasió, oferint nous desafiaments, elements de la història, combats contra caps i recompenses. Entre les recompenses s’inclouen noves aparences, disponibles tant en Invasions com en la Kombat League. La Temporada 6 estarà disponible fins al 23 de juliol.

El Patriota de The Boys, sèrie disponible en català a Prime Video, s’uneix al repartiment de Mortal Kombat 1 com a personatge de contingut descarregable, disponible ara per als propietaris del Kombat Pack i per a tots els jugadors l’11 de juny.

Mortal Kombat 1 ja està disponible per a PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC (Steam i Epic Games Store).

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *