Sector Xbox

Hypercharge: Unboxed assoleix 50.000 vendes a Xbox en cinc dies

L’estudi independent Digital Cybercherries ha anunciat que el seu shooter Hypercharge: Unboxed ha assolit 50.000 vendes a Xbox des del seu llançament el 31 de maig. El joc va arribar a les 25.000 vendes en les primeres 24 hores i ha continuat venent constantment, malgrat l’absència de suport d’un editor o d’un acord amb Game Pass. Hypercharge: Unboxed actualment té una valoració de 4,6/5 a Xbox basant-se en més de 600 ressenyes.

Joe Henson, director creatiu de jugabilitat i màrqueting a Digital Cybercherries, va expressar el seu agraïment per l’èxit del joc, destacant la importància d’aquestes vendes per al seu petit equip de sis persones.

Inspirat en pel·lícules com Toy Story i Small Soldiers, Hypercharge: Unboxed és un joc de trets que presenta figures d’acció. Ofereix perspectives en primera i tercera persona i inclou un mode de campanya completa que es pot jugar en solitari fora de línia o amb fins a quatre jugadors en línia. El joc admet el joc en pantalla dividida tant localment com en línia i inclou diversos modes PvP.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *