Ordinador PlayStation Xbox

Nou tràiler de Warhammer 40.000: Space Marine 2

Nou tràiler de Warhammer 40.000: Space Marine 2

Focus Entertainment i Saber Interactive han llançat un nou tràiler de Warhammer 40.000: Space Marine 2, un joc d’acció en tercera persona. El vídeo, narrat per Oliver Hollis-Leick, director creatiu del joc, explora la campanya principal, els modes multijugador i les mecàniques de progressió. Warhammer 40.000: Space Marine 2 estarà disponible per a PlayStation 5, Xbox Series i PC el 9 de setembre de 2024. Les edicions estàndard i Gold estan disponibles per a reservar, permetent accés quatre dies abans del llançament per als que adquireixin l’edició Gold.

El jugador assumirà el paper del tinent Titus, enfrontant-se als Tirànids en una guerra galàctica. La història continua cent anys després dels esdeveniments anteriors, amb Titus lluitant per defensar l’Imperi. El joc permet jugar en solitari o en mode cooperatiu amb dos amics, que assumiran els rols de Chairon i Gadriel.

Space Marine 2 ofereix sis classes jugables, les quals es poden personalitzar en els modes “Operacions” (PvE) i “Guerra eterna” (PvP) a través d’un sistema de personalització d’armadures i armes. A “Operacions”, els jugadors poden millorar cada classe amb fins a 25 avantatges obtinguts al camp de batalla. Les armes també poden pujar de nivell per desbloquejar variants més potents i elements cosmètics. Els cosmètics obtinguts a “Operacions” estaran disponibles per a “Guerra eterna”, tot i que els avantatges i millores d’armes romandran exclusius del PvE per motius d’equilibri.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.