Núvol Ordinador Xbox

Xbox anuncia la primera tanda de Game Pass de juny

En anticipació de la presentació de jocs de Xbox i Call of Duty: Black Ops 6 Direct el 9 de juny, els aficionats de Xbox estan esperant amb candeletes una exhibició de nous títols i actualitzacions. Avui, però, Xbox ha anunciat les noves propostes que arribaran a Game Pass en les pròximes setmanes.

Disponible avui

Octopath Traveler (Núvol, Consola i PC)

Els fans de les aventures de rol poden alegrar-se ja que Octopath Traveler torna avui a la biblioteca de Game Pass. Els jugadors poden endinsar-se en el món expansiu d’Orsterra i desxifrar les històries individuals dels vuit protagonistes, utilitzant les seves habilitats úniques per a navegar tant en batalles com en missions personals.

Octopath Traveler II (Núvol, Consola i PC)

Seguint l’èxit del seu predecessor, Octopath Traveler II es llança a una nova era dins del regne de Solistia. Amb vuit nous personatges per encarnar, els jugadors emprendran un altre viatge ple d’exploració i presa de decisions estratègiques.

Pròximament

Depersonalization (PC) – 12 de juny

Inspirat en el món de Call of Cthulhu, Depersonalization ofereix als jugadors una experiència de rol de taula caracteritzada per narracions ramificades i diversos finals. Ambientat en modes d’història diversos i temàticament rics, el joc pretén immergir els jugadors en el seu món intrigant.

Isonzo (Núvol, Consola i PC) – 13 de juny

Prepara’t per a una intensa guerra tàctica a Isonzo, un tirador en primera persona de la Primera Guerra Mundial ambientat entre els paisatges pintorescos del nord d’Itàlia. Els jugadors participaran en batalles d’alta altitud a través de terrenys accidentats, portant el conflicte històric a la vida amb un joc immersiu.

The Callisto Protocol (Núvol, Consola i PC) – 13 de juny

La supervivència de terror espera en El Protocol Callisto mentre els jugadors intenten navegar els perills de la presó de màxima seguretat Black Iron de Callisto. Combinant mecàniques de tir amb combat brutal de melé, el joc promet una experiència desgarradora mentre els jugadors enfronten criatures en evolució i descobreixen conspiracions fosques.

Still Wakes the Deep (Núvol, PC i Xbox Series X|S) – 18 de juny

Des dels desenvolupadors de The Chinese Room arriba Still Wakes the Deep, un conte inquietant d’aïllament ambientat en una plataforma petroliera al Mar del Nord. Amb la supervivència com a únic objectiu, els jugadors hauran d’evitar un terror desconegut mentre es debaten amb les dures realitats del seu predicament.

Estigueu atents per a més actualitzacions i anuncis el 9 de juny.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *