Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Flintlock: The Siege of Dawn es llençarà el 18 de juliol

A44 Games i Kepler Interactive han anunciat que el seu nou RPG d’acció, Flintlock: The Siege of Dawn, es llençarà a nivell mundial el 18 de juliol per a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC (a través de Steam i Epic Games Store). Les reserves ja estan disponibles per a totes les plataformes, i el joc també estarà accessible a Games Pass el dia del llançament.

En previsió del llançament, una demo estarà disponible per a PC a través de Steam a partir del 10 de juny com a part del Steam Next Fest. Aquesta demo comença al principi de Flintlock, introduint els jugadors al món de Kian, que ha estat sota setge durant una dècada. Els jugadors tindran l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats de combat i emprendre una missió per derrotar els déus que han estat alliberats, una tasca encomanada a la protagonista Nor i el seu company Enki.

El joc implica dominar l’ús d’armes d’acer i armes de foc, parar atacs i realitzar maniobres avançades com salts i esquives amb pólvora. El combat està dissenyat per ser ràpid i rítmic, amb els jugadors encadenant combos per executar atacs poderosos. La màgia d’Enki afegeix un element estratègic, permetent als jugadors ‘preparar’ els enemics i realitzar atacs crítics. A mesura que els jugadors progressen, guanyen punts de reputació que es poden utilitzar per millorar armes, armadures i desbloquejar noves habilitats en els camins de Pólvora, Màgia o Acer. La demo també inclou un mode de dificultat Possessed per a aquells que busquen un nivell de dificultat més alt.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *