Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Square Enix anuncia Life is Strange: Double Exposure

Durant el Xbox Games Showcase 2024, Square Enix ha anunciat Life is Strange: Double Exposure, la pròxima entrega de la sèrie d’aventures narratives. Desenvolupat per Deck Nine Games, Life is Strange: Double Exposure és un misteri sobrenatural d’assassinat. El joc està previst per al llançament a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC el 29 d’octubre de 2024. També estarà disponible a Nintendo Switch.

La història segueix Max Caulfield, una fotògrafa de la Universitat de Caledon, que descobreix la seva amiga Safi morta a la neu. Max intenta retrocedir el temps, però en comptes d’això obre una línia de temps paral·lela on Safi encara està viva. Max ha de navegar entre les dues línies de temps per resoldre i prevenir l’assassinat.

Una retransmissió en directe per revelar més detalls està programada per dijous, 13 de juliol, al canal de YouTube de Life is Strange. Aquest esdeveniment proporcionarà més informació sobre el joc i una mirada exclusiva al gameplay.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *