Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Funko Fusion mostra noves imatges dels seus universos

Funko Fusion mostra noves imatges dels seus universos

10:10 Games i Universal Products & Experiences han presentat nou contingut de Funko Fusion. Durant IGN Live, 10:10 Games va oferir un avanç de la jugabilitat de Funko Fusion, mostrant personatges de franquícies com Jurassic World, Masters of the Universe, Chucky, Battlestar Galactica i The Thing. Els personatges es van mostrar lluitant i resolent trencaclosques en nivells inspirats en moments i llocs icònics.

Funko Fusion és un joc d’acció i aventura que presenta una varietat de mons de NBCUniversal, amb personatges en l’estil Funko Pop! Els jugadors podran explorar més de 20 franquícies diferents. Funko Fusion estarà disponible el 13 de setembre de 2024 a Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. Les edicions físiques del joc ja es poden reservar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.