Nintendo Ordinador PlayStation

Monster Hunter Stories i Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ja disponibles en noves plataformes

Monster Hunter Stories i Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ja disponibles en noves plataformes

Monster Hunter Stories s’estrena avui a Nintendo Switch, PlayStation 4 i en format PC a través de Steam juntament amb Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, que també està disponible a PlayStation 4. Aquests dos jocs de rol per torns també són compatibles amb Steam Deck. Tant els aprenents com els veterans genets poden embarcar-se en aquestes dues aventures conjuntes, ara en una col·lecció.

A Monster Hunter Stories, els jugadors poden formar llaços amb “Monsties” salvatges en lloc de caçar-los. Aquesta versió millorada del primer RPG ambientat en l’univers Monster Hunter arriba amb novetats:

  • Millora de l’apartat visual: Modelats, textures i il·luminació millorades en alta definició.
  • Nous doblatges: Veus en japonès i anglès.
  • Mode museu: Més de 200 peces d’art conceptual, música de fons i esbossos dels desenvolupadors.
  • Actualitzacions incloses: Continguts 1.20 i 1.30 disponibles.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin continua l’aventura, on els jugadors podran seguir el llegat del Rider Red i unir-se a l’Ena en una recerca per protegir un ou de Rathalos. La seqüela ofereix un món més ampli i nous Monsties. El joc inclou combats per torns i una narrativa centrada en antigues llegendes i en els llaços entre genets i Monsties.

Per complementar el llançament, Monster Hunter Stories i Monster Hunter Now celebraran un esdeveniment col·laboratiu. Al joc per a mòbils, els usuaris podran guanyar medalles de caçador limitades i armadures superant missions d’esdeveniment, així com accedir a una Rider Card especial a partir del 24 de juny.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.