Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Shin Megami Tensei V: Vengeance ja està disponible en múltiples plataformes

Shin Megami Tensei V: Vengeance ja està disponible en múltiples plataformes

ATLUS ha llançat avui Shin Megami Tensei V: Vengeance per a PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows i Steam. Aquesta versió inclou la història original de Shin Megami Tensei V juntament amb una nova línia argumental.

Shin Megami Tensei V: Vengeance ofereix efectes visuals millorats, noves zones, dimonis addicionals i una banda sonora heavy metal, tot complementant un sistema de combat actualitzat en un Tòquio postapocalíptic.

Al joc, els jugadors es trobaran en un Tòquio actual on una escena d’assassinat bloqueja el camí a casa del protagonista. Un desviament inesperat el porta a Da’at, un món postapocalíptic. Aquí, s’uneix a un salvador per convertir-se en un Nahobino, una entitat ni humana ni demoníaca.

Shin Megami Tensei V: Vengeance permet als jugadors triar entre dos camins: la història original o la nova trama, que inclou personatges nous, dimonis enigmàtics anomenats “qadištu”, una nova masmorra i un nou mapa. El sistema de combat i l’exploració han estat millorats amb funcionalitats addicionals com guardar en qualsevol part, habilitats demoníaques i viatge ràpid.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.