Ordinador Xbox

Gears of War: E-Day anunciat al Xbox Games Showcase

Durant el Xbox Games Showcase, The Coalition va presentar Gears of War: E-Day amb un tràiler explosiu que porta els fans de tornada al “Dia de l’Emergència”. El joc segueix les versions més joves dels herois de la sèrie Marcus Fenix i Dom Santiago mentre s’enfronten a la invasió Locust a Sera. Aquesta història d’origen pretén explorar els esdeveniments fonamentals que configuren l’univers de Gears of War.

El director creatiu Matt Searcy i la directora de marca Nicole Fawcette van expressar l’emoció de l’equip per finalment revelar E-Day. Després d’anys de desenvolupament discret i d’adaptar-se als reptes de la pandèmia, The Coalition va reflexionar sobre les passions dels fans per trobar la pròxima gran història de Gears. Searcy va destacar la importància d’E-Day, descrivint-lo com el cor de l’univers de Gears.

Gears of War: E-Day promet oferir l’acció en tercera persona característica de la sèrie amb un gir modern, aprofitant la tecnologia de punta. The Coalition pretén equilibrar el joc autèntic de Gears amb millores de nova generació. El tràiler del joc reintrodueix personatges i escenaris icònics, ressaltant la lluita personal i crua contra l’amenaça Locust.

Ambientat 14 anys abans del joc original, E-Day se centra en la primera batalla de Marcus i Dom contra els Locust, representant la formació de la seva germanor enmig del caos. Amb tecnologia avançada gràcies a l’Unreal Engine 5, The Coalition pretén establir nous estàndards en jugabilitat i narrativa, fent d’E-Day una addició crucial a la sèrie Gears of War.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *