Ordinador

Streets of Rogue 2 arribarà a Steam en accés anticipat el 14 d’agost

Streets of Rogue 2, l’esperada seqüela de l’èxit indie del 2019, està a punt de fer el seu debut a l’accés anticipat de Steam per a PC el 14 d’agost. Desenvolupat per Matt Dabrowski en col·laboració amb l’editor tinyBuild, el joc va ser presentat durant l’edició de 2024 del PC Gaming Show, desvetllant el seu últim tràiler.

En aquest RPG d’obra oberta i sandbox, els jugadors són llançats a un entorn generat de manera procedimental amb l’objectiu principal de derrocar un president corrupte. No obstant això, el joc ofereix una àmplia gamma d’activitats més enllà de la missió principal, des de participar en estirades criminals caòtiques fins a ajudar els habitants dels pobles amb missions secundàries per aconseguir diverses recompenses.

Amb una selecció variada de personatges jugables, cadascun amb habilitats úniques, els jugadors poden perseguir els seus objectius a través de diversos mitjans, com ara hackejar en quadres principals, instigar brots zombis o fins i tot establir-se com a magnats de l’agricultura capaços de subornar a qualsevol.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *