Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Goat Simulator 3 anuncia el seu primer DLC: Multiverse of Nonsense

Coffee Stain Publishing i Coffee Stain North han anunciat el primer contingut descarregable (DLC) per a Goat Simulator 3, titulat Multiverse of Nonsense. El DLC es llançarà el 19 de juny de 2024 i es va revelar durant el Future Games Show.

Multiverse of Nonsense introdueix un nou món per explorar, incloent-hi una ciutat de dibuixos animats, una metròpoli on les cabres i els humans han intercanviat rols, i una ciutat mítica al cim d’una muntanya. El DLC ofereix tant un entorn de sandbox com una història lineal on els jugadors han de recollir gemmes de diversos llocs als quals s’accedeix a través de falles del Multiverse.

Els jugadors també trobaran nous accessoris per a cabres, un crossover dins del joc amb un altre títol publicat per Coffee Stain, i l’addició de la pell de cabra Capybara, que ha estat molt sol·licitada per la comunitat.

El llançament de Multiverse of Nonsense coincideix amb el desè aniversari de Goat Simulator, que Coffee Stain celebra al llarg de 2024. S’esperen anuncis addicionals en els pròxims mesos a través de diverses plataformes de xarxes socials i al lloc web oficial de Goat Simulator 3.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *