Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Persona 3 Reload: Episode Aigis -The Answer- es llançarà el 10 de setembre

ATLUS ha anunciat la data de llançament de Persona 3 Reload: Episode Aigis -The Answer- durant el concert del Persona Live Tour 2024 a Yokohama. L’últim contingut de l’Expansion Pass del joc estarà disponible el 10 de setembre de 2024 per a Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Xbox Game Pass Ultimate, Steam, PlayStation 5 i PlayStation 4.

L’Episode Aigis, conegut anteriorment com “The Answer” en el seu llançament a Amèrica del Nord, es va afegir originalment al joc principal fa 16 anys amb Persona 3 FES. Aquest important DLC postfinal amplia la història de Persona 3 Reload, servint com a epíleg de la història.

En aquest nou contingut, els membres de S.E.E.S. es troben atrapats en un interminable 31 de març després dels esdeveniments de Persona 3 Reload. Els jugadors viatjaran per l’Abisme del Temps com a Aigis, afrontant nous reptes i descobrint la causa d’aquest estrany destí i la veritat del que va passar aquell dia.

L’Expansion Pass està disponible gratuïtament per als subscriptors de Xbox Game Pass Ultimate. També es pot comprar a les botigues digitals i inclou continguts llançats anteriorment com el Persona 5 Royal EX BGM Set, el Persona 4 Golden EX BGM Set i el Velvet Costume & BGM Set.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *