Ordinador Xbox

GSC Game World presenta un nou tràiler de S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

GSC Game World ha revelat un nou tràiler del pròxim joc de supervivència i trets, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, durant la darrera Xbox Showcase. El joc està previst per al seu llançament el 5 de setembre de 2024.

El tràiler està totalment narrat en ucraïnès i ofereix una visió de l’experiència immersiva del joc. Els jugadors assumiran el paper d’un “stalker” solitari anomenat Skif, que ha de navegar per un entorn perillós ple de mutants, radiació i faccions humanes hostils.

Amb nous continguts, el tràiler mostra ubicacions diverses, trobades amb mutants i anomalies arc. També destaca els centres de descans on els jugadors poden preparar-se per a les pròximes missions. Les imatges inclouen elements narratius que emfasitzen la història no lineal de S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.


Aprofitant la notícia, a llum del conflicte entre Rússia i Ucraïna, GSC Game World ha estat donant suport a Ucraïna de diverses maneres. L’empresa anima a aquells interessats a contribuir seguint aquest enllaç al fons benèfic oficial del president Volodímir Zelenski.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *