Ordinador Xbox

Primera mirada al nou Perfect Dark durant el Xbox Games Showcase

Avui, al Xbox Games Showcase, els fans han pogut veure per primera vegada la jugabilitat de Perfect Dark, un reinici de la clàssica sèrie d’agents secrets. El nou tràiler ha presentat la missió de l’agent secret Joanna Dark, mostrant el seu descens a un futur pròxim al Caire i insinuant el gameplay inspirat en agents secrets del joc.

Perfect Dark està codesenvolupat per The Initiative, Crystal Dynamics i altres socis coneguts col·lectivament com a Team Perfect Dark. El reinici s’inspira en els títols originals de Rare, però introdueix una història i un univers totalment nous. Aquest nou joc pretén oferir una nova perspectiva de l’experiència d’agent secret, atractiva tant per als fans de sempre com per als nous jugadors.

El joc és una experiència per a un sol jugador amb una sèrie de missions que ofereixen opcions en la seva realització. El tràiler ha destacat el desplaçament i els gadgets com a elements significatius, amb noves habilitats de parkour per al moviment i el combat. Els desenvolupadors han subratllat un sistema de moviment intuïtiu, que permet als jugadors abordar els objectius de manera creativa. El sistema de combat inclou combat cos a cos i amb armes de foc, mecàniques d’infiltració i l’ús de diversos gadgets.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *