Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Heart Machine i Devolver Digital anuncien Possessor(s)

A la presentació de Devolver Direct, l’estudi independent Heart Machine (conegut per Hyper Light Drifter i Solar Ash) i l’editor Devolver Digital han presentat el seu nou joc, Possessor(s). Aquest nou joc d’aventura està previst que es llanci per a PC i consoles el 2025.

Possessor(s) és un joc d’acció de desplaçament lateral a gran velocitat amb un combat inspirat en els lluitadors de plataformes. El joc segueix a Luca i el seu company Rehm mentre naveguen per una ciutat en quarantena devastada per una catàstrofe interdimensional. La seva supervivència depèn de la seva capacitat de coexistir.

L’escenari del joc abasta una mega-ciutat destruïda, incloent-hi entorns com gratacels ensorrats i un aquari abandonat. Aquests entorns en 3D, plens de secrets, serveixen de teló de fons per a personatges dibuixats i animats a mà en un context de terror de ciència-ficció.

Possessor(s) ofereix una estructura de món obert on els jugadors poden triar múltiples camins per descobrir la veritat darrere de la catàstrofe. La narrativa inclou una varietat de personatges, cadascun amb la seva pròpia història a seguir després de la devastació.

El joc se centra en un plataformeig ajustat i ràpid amb habilitats de moviment úniques i un combat precís. Els jugadors hauran d’equilibrar atacs terrestres i aeris, utilitzant combos i encadenaments contra diversos enemics i caps desafiadors. El joc també compta amb una àmplia gamma d’armes i millores per desbloquejar, permetent als jugadors explorar àrees prèviament inaccessibles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *