Ordinador

The Crush House s’estrenarà per a PC el 9 d’agost

Durant l’esdeveniment Devolver Direct, es va anunciar que The Crush House, un shooter inspirat en els programes de televisió de realitat, s’estrenarà el 9 d’agost per a PC. Actualment, hi ha una demo disponible a Steam perquè els jugadors puguin provar-la.

Desenvolupat per Nerial, del Regne Unit, estudi conegut per Reigns, The Crush House situa els jugadors com a nous productors en un programa de televisió de realitat de 1999. Els jugadors assumeixen el paper de Jae, navegant per la drama, el romanç i la tensió dins del context de la mansió de Malibu del programa. L’objectiu és filmar contingut atractiu per mantenir les audiències altes i evitar la cancel·lació del programa.

Els jugadors seleccionen entre dotze personalitats úniques per formar un equip de quatre persones per a cada temporada. Combinant diferents personatges, els jugadors poden crear dinàmiques variades, generant més tensió o harmonia dins de l’equip. Capturar moments interessants a la càmera augmentarà les audiències del programa.

The Crush House compta amb una varietat de “microaudiències”, cadascuna amb preferències diferents. Els jugadors han de filmar estratègicament contingut per atraure aquests grups diversos, que van des d’entusiastes de la gastronomia i pares divorciats fins a interessos de nínxol.

A més de gestionar el contingut del programa, els jugadors poden explorar la mansió a la nit, descobrint un misteri ocult a través de les interaccions amb els membres del repartiment. Aquest aspecte afegeix una capa d’intriga a l’objectiu principal del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *